اهمیت رزومه حرفه ای:

قطعا در زمان هایی که به دنبال کار بوده اید، نیاز به داشتن یک رزومه حرفه ای را احساس کرده اید. امروزه تقریبا تمامی کارفرمایان برای استخدام کارمندان مورد نیاز خود از طریق بررسی رزومه افراد گزینش را انجام می دهند. بنابراین داشتن یک رزومه حرفه ای به شما کمک می کند تا بتوانید از فرصت های شغلی معتبر به بهترین شکل استفاده کنید.همه ما می‌دانیم انجام هر کاری با ابزار مناسب، خیلی راحت و لذت‌بخش خواهد بود. ابزارهای مختلفی برای ساخت رزومه وجود دارند که یکی از بهترین آنها، رزومه ساز آنلاین می‌باشد.

تفاوت رزومه و cv:

CV (سی وی) مخفف کلمه لاتین Curriculum Vitae، دوره حرفه‌ای زندگی شما که شامل سوابق شغلی و موفقیت‌های تحصیلی می‌باشد را به صورت جامع و دقیق نمایش می‌دهد و اما رزومه که مخفف کلمه لاتین Resume است توصیفی از خلاصه سوابق شما می‌باشد.در این مقاله بطور کامل توضیح می دهیم که یک رزومه کاری و انواع آن چیست، چگونه باید نگارش شود و چه نکاتی را باید رعایت کنید تا در پایان رزومه ای حرفه ای داشته باشید.

رزومه ها بر اساس نوع نگارشی که دارند به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:

رزومه زمانی:

رزومه کرونولوژیکال (Chronological Resume) نام دیگر رزومه زمانی است.این نوع رزومه که رایج ترین نوع رزومه نویسی است برای افرادی که سابقه کاری زیاد و موفقی دارند، پیشنهاد می شود. در این نوع رزومه، فرد تمامی سوابق کاری خود را به ترتیب از آخرین فعالیت تا اولین تجربه کاری را لیست می کند و کارفرما با توجه به سوابق کاری فرد، گزینش را انجام می دهد.

این شیوه نگارش رزومه برای افراد تازه کار توصیه نمی شود.بدون در نظر گرفتن انعطاف پذیری و جنبه اجتماعی فضاهای کار اشتراکی که در بالا به آن اشاره کردیم، این فضاها مکانی مناسب برای شبکه سازی نیز هستند. وقتی یک فضای فیزیکی را با افرادی از صنعت خود به اشتراک می‌گذارید، این فرصت را دارید تا بیشتر با آنها ارتباط برقرار کنید، روابط قوی ایجاد کنید و با افراد جدید بسیاری آشنا شوید.

رزومه کاری و عملکردی:

این نوع رزومه برای افرادی که سابقه کاری چندان مفیدی ندارند، پیشنهاد می شود.مبنای نگارش رزومه عملکردی، تاکید روی توانایی ها و مهارت های افراد است.در این نوع رزومه باید تخصص های خود را بطور کامل شرح دهید.

رزومه کاری برای افراد تازه کار و یا کسانی که می خواهند حوزه کاری خود را تغییر دهند، مناسب است.بدیهی است که ضمن  نگارش یک رزومه عملکردی، باید تا جای ممکن نشان دهید که در خود متخصص هستید و با برجسته کردن و نشان دادن نمونه کارهای حرفه ای خود، شانس خود را در پذیرش بالا ببرید.
درنظر داشته باشید که چنانچه در مهارت خود امکان انجام پروژه‌های فریلنسری را داشته باشید، انجام چنین پروژه هایی بهترین راه برای ساخت نمونه کار و کسب درآمد میباشد.

رزومه ترکیبی:

 این نوع رزومه بر مبنای ترکیب مهارت ها و سوابق کاری نگارش می شود.در بالای رزومه ترکیبی مهارت های افراد و در قسمت پایین سوابق کاری لیست می شوند.در این نوع نگارش رزومه، بر هیچکدام از مهارت ها و سوابق تاکید بیشتری نمی شود.

رزومه هدفمند:

 در نگارش رزومه هدفمند تنها مهارت ها و تجربه هایی که با شغل درخواستی مرتبط است، عنوان می شوند.برای نگارش این نوع رزومه نباید از رزومه های قبلی استفاده کرد و یک رزومه کاملا مجزا می باشد.رزومه هدفمند از جمله رزومه هایی است که نظر کارفرمایان را به خوبی جلب می کند.

رزومه اینفوگرافیک:

در رزومه اینفوگرافی از عناصر گرافیکی نظیر تصاویر، رنگ ها و انواع نمودارها برای بیان توانایی ها و تجربه های کاری استفاده می شود.ساخت این نوع رزومه می تواند همراه با متن یا بدون متن باشد.بطورکلی رزومه اینفوگرافیک دارای قالب و چیدمان متفاوتی نسبت به رزومه های متنی می باشد.

چرا برای ساخت رزومه بهتر است از رزومه ساز آنلاین استفاده کنیم؟

وبسایت های کاریابی که رزومه ساز آنلاین دارند